Lenovo Tabs Buat Mikail




Lenovo Tab ni Zie and suami kongsi beli sebagai hadiah hari jadi Mikail yg ke-2. Lama dah beli actually....masa time birthday Mikail. Cuma kan masa tu zie tak aktif berblogging. Baru sejak dua menjak ni aktif balik....hehehe






Pilih warna kuning sebab papa dia minat warna kuning. Ikut je lah....anak dia. Hehehe. Kalau ikutkan hati zie....kalau tak merah biru ^_^ Psssttt...utk budak, tak yah nang beriPad bagai...mahal. Lanting je yg murah murah....

...buat dia main je. Kalau terhempas, pecah, rosak... takde lah sakit hati sangat kan. Hehehe, 












4 comments:

Tengku Fauziana said...

kite pon cadang nk beli tab lenovo je utk anak..
tak mau mahal2, nanti dia campak pecah, nangis mak nti..

*salam perkenalan...

Zie Madini said...

@TENGKU FAUZIANA
-- kaannnn...takde lah nangis sangat kan. hehe

Ayu Jafri said...

hehehe...akk pun bg yang murah2 je Zie. Dah selamat pun 1 tab screen pecah..huhu.budak lelaki ni ganasszz..haiii laa.Bila dh pecah tu,baru la dia beringat,so skrg dia careful sikit.hihi..pandai jugak..

~♥dieyba_baby♥~ said...

sy pn nk belikan utk aniq.. bg dia belajar sume..