Lunch Terakhir Bersama Sebagai Rakan Kerja




So sad bila dapat tahu kawan seopis yg paling rapat dgn Zie, Felice, berhenti kerja :( Dia nak balik Australia. Memandangkan hari jumaat lepas adalah hari terakhir dia berkerja...

....dia belanja Zie dan Ngiik Choo a farewell lunch as a colleague. 




Weols lunch di Secret Recipe :) 




Thai Seafood Fried Rice ni Zie punya. Tekak hari tu nak makan nasi and something yg pedas pedas...

...tu yg kali ni tak order spaghetti. Hehe





Thai Seafood Spaghetti ni plak dishes buat Felice and Ngiik Choo. One of my favorite ni actually...


...yummmm!





Big Apple Donuts ni plak, felice beli utk semua yg ada di opis. Awwww.... baiknya dia kan.

...sepatutnya, weols yg belanja dia. But dia plak yg lanja. Thank you sis!




Bila dah nak habis kerja, Outfit bertukar weh. In casual outfit sebab belah malamnya plak... boss ada buat Farewell Dinner untuk Felice dalam jam 7pm.

....since rumah jauh dan nak jimat minyak keta, tak kuasa kooo mak nak balik noks. Stay back and kill times je ler jawapnya...hehe

Farewell dinner, esok zie update ye uols :)








1 comment:

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nye big apple tu akk