Mermaid Skirt + Burning Red Lipstick


Lunch time hari tu, sempat gak kooooo heret colleague temankan Zie bershopping sebab zie nak carik mermaid skirt untuk di pakai gi majlis kenduri doa selamat anak buah kakak ipar zie nanti. Actually cari yg plain black.

...tapi terjumpa yg vintage design ni. Terus falling in love kooooo uols. Rembat terus :) 




Tadaaa!!! I am wearing. Insya'Allah...soon zie akan jual Vintage Mermaid Skirt ni gak di online store zie. RM60/sehelai (Free Postage). Buat masa ni zie letakkan status Pre-Order dulu utk mermaid skirt ni. Tengok sambutan camne...

...If memberangsangkan, baru ambil stock ^_- So far ada warna Grey, Gold, Green & Blue (warna pada corak je ea. kain hitam). Siapa nak, email zie di ziemadinistore@gmail.com dgn subject "Order Vintage Mermaid Skirt"





Lepas tu sempat gak singgah kat Watson utk beli lipstick. Tetiba rasa cam nak bibir yg merah menyala gitu. Haha. Maybelline Red Revival Code 645 menjadi pilihan :) Bibir zie hanya sesuai dgn brand Maybelline je...

...lain brand, akan buat bibir jadi alergic :(




Ehemmm ehemmm...merah bibir kau noks. hahah :D Well, actually zie tak guna fully red tu taw. Coz if gune its alone, mak aiiii...super merah menyala bibir aku weh. In where tidak sesuai utk muka zie. So, kena lah guna akal sikit kan...hehe



... Zie campurkan lipstick ni dgn Maybelline Watershine Code:B24 (pink). Jadi lah result gitu...hehe. Love it, babe! :* Not to red, not even pink...sokka mak noks, awww. Hehe









8 comments:

Dee Khalish said...

Pn Zie.. ekekehh.. sy nak beli baju tu.. xde jual ka... huwaaaaaaa... perassss

~♥dieyba_baby♥~ said...

alahai cntik nye skirt tu.. size ape ada akk skirt tu ?? xl ada x ??

Zie Madini said...

DEE KHALISH
-- Hehe..yg zie pakai tu dah sold out dah yaya. tp warna putih ada :) Nak tak?


DIEYBA
-- alaaa...takde arr diba. free size skirt tu. but only can fit s-L je...huhu

nadia said...

as salam zie..bpa pnjg skirt ya owh..kmk tok mok ngga pnjg lok sbb kmk tggi ckit..hehehe..mun x senteng mok kmk meli

Zie Madini said...

NADIA
-- sik sure juak kmk sis. lupak juaknak sukat. haha. Insya'Allah...balit kelak kmk sukat brapa cm ah.

cos ariya mek dah potong juak. panjang skirt tok...kmk potong dlm 10cm gya.

ketingian kmk 156cm :D

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Kacak kain ya yunk .. tpi si pemakai nya lagik la kacak ..mama hot tok maintain jk anggun ..muahhhhhhhh

Rosmiza Ali said...

Cantik! ^___^
RosmizaAliDotCom™

nadia said...

ok sis..sbb tggi kmk 165cm..hehehe..so,mmg plu skirt yg labuh la