Obsesi Terbaru Ku






Hehehe...inilah dia obsesi terbaru Zie. Infused water...hehe. Rajin workout, kenalah rajin amal minum infused water. Detox badan dgn cara yg paling murah. Hehe. Kali ni zie buat anggur dan epal + anggur infused water :)

...dapat lepas minum, buah-buahan kau boleh makan. Hehe. Kira 2in1... hikss :D Mudahan cantik kulit lepas ni...eh! Hahaha... tetiba :P











7 comments:

MissNadia said...

boleh cuba ni.. letak air kosong je ke.. first time dengar ni.. ada juga member letak biji cam selasih fungsi untuk mengenyangkan aka slim :D

AisYa IeyKa said...

aisya tak pernah buat. hehehe nampak macam best .. first time aisya tgk pon dalam rancangan korea , diorang yang buat . katanya bgs untuk diet :)
aisya dah follow akak , kalau sudi followlah aisya balik ya :) http://aisyaieyka.blogspot.com

siti rosnah said...

dear..cuba buat infuse water strawberry + daun pudina.Memang terangkat habis ^_^

< a href=http://imanvitahouse.blogspot.com/2014/05/detoks-tubuh-dengan-infused-water.html>dear..cuba buat infuse water strawberry + daun pudina.Memang terangkat habis ^_^

suezen said...

amboi zie...rajin!!!!!!!!....

Zie Madini said...

@ MISS NADIA
-- Aah letak air kosong je. yg dah di masak or filter water more better :)

@ AISYA IEKA
-- oyeke...hehe. thanks sis :) Insya'Allah once akak free akan bertandang ke blog awak :)

@SITI ROSNAH
-- nak try sis...tp daun pudina tu payah nah nak jumpa...grrrr :(


@SUEZEN
-- hahaha...nak cantik sis, laju aje rajin :P

maz asraf said...

Miss nadia, infused drink memang sangat elok untuk detoks toksin dari badan. Best juga kalau try lemon+strawberry+chia seeds tau. Nyah tomsin dan lose weight sekali.

Jom jemput ke blog saya:
healthyglowing13.blogspot.com

~♥dieyba_baby♥~ said...

mcm sedap.. nnt nk cuba buat juga