Penat Jalan Jalan.... Makan.




Penat jalan-jalan, haruslah isi "tangki minyak" dulu. Hehe. Lepas tu baru dapat pergi beli Eskinol yg customers order :) Tangan dia memang tak lepas bawa keta mainan dia. Ok gak dia gitu....jimat sikit duit zie.

...kalau tak, asal kuar jalan je...ada je dia ngiyau keta mainan. Huhu






Hehe...duduk sebelah Mak Nek dia since Mak Nek dia diet...haha. Takde lah....bukan diet tapi emak zie dah makan dah sebelum weols keluar. Tu pasal ler dia tak nak makan. Nak minum je katanya. Tapi zie order gak makanan utk dia kunyah kunyah...

...takde lah dia dok tengokkkk je zie makan. Hehe. Dapat gak share dgn Mikail :)






Fried Rice :) Zie kongsi dgn Mikail. Zie setiap kali ke SCR Xpress, memang akan order nasi ni sebab mikail suka makan gak. So dapat share gak dgn Mikail :D Dah jadi emak org ni, kenalah ikut selera anak...






Midin Belacan Salad...yummmy!!! My favorite ni taw, Bagi zie lah...the best Midin Belacan in town :D If nak makan Midin Belacan yg nangis, tak yah lah kau nak bazir duit gi Top Spot or other seafood eatery bagai...

...kau order je kat SCR Xpress :) Di jamin oleh Zie Madini nangis...hehe. But if ada yg kata tak sedap tu, meaning ada something wrong dgn tekak kau lah ek....eh! Hahaha





Crispy Prawn with Mayonis ni, utk emak and Mikail. Sedap taw :)











3 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nye akk.. terliur tgk.. hehe

Rosmiza Ali said...

As salam Zie! Lama x bw.. Cuti panjang.. Huhu..
Besar dah Mikail.. ^_^
RosmizaAliDotCom™

Samsiah Sandiwa said...

lama x makan midin..sedap masak belacan