Preloved Necklace by Just Candy & Craft -- Murah² Koooo







Aduiiii noks, rambang mata mak koooooooooo. Semua lawa², semua murah². Nasib baik kebanyakkan accessories pendek²...kalau tak, kompom semua aku rembat kau! Hehehehe. Preloved accessories ni Chu and her partner yg jual.

...uols jangan tgk pada nama PRELOVED okeh. Preloved tak semestinya yg sudah takde kualiti lagi. Still elok² je semua benda alah tu. Ada yg still nampak macam baru, u know. Dahlah murah²...




Ini dia hasil rembatan zie. Semua ambil rantai yg panjang² je. Itu pun dah tak sanggup nak selongkar habis. Takut TERRRRbeli. kang membebel plak hubby tengok asyik berbelanja...hehe






3 out of 4 yg sudah di pakai. Ada yg dari brand MANGO taw. Yg pink and hitam tu, Mango. Still macam baru. Love it soooo much. Hanya RM5/seutas ko. Haaa seee seee murah kan? Bukan setakat accessories je dorg jual...

...ada wallet, handbag, baju, tudung etc. Murah² wa cakap lu beb! Boleh skodeng FB dorg di bawah ni ye ^_^

::
::
::
::
::

(click to view)









2 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

cntik rantai2 tu..

Rosmiza Ali said...

Wow! Murah & cantik.. Harap Mieza ni bukan jenis yg beraksesori je.. Huhu.. Kalau tak, kompem dah borong..
RosmizaAliDotCom™