Tahun 2015 Organizer Book




Yayyyy!!! Untuk tahun depan, organizer book zie di sponsor oleh syarikat Behn Mayer. Hooreyyy...jimat duit beli organizer baru...hiksss :D 





Love it :) Ni baru semangat masuk meeting tahun depan...hehe. Eh, bunyi cam lamaaaaa je bila sebut tahun depan. Walhal, next week je pun tahun depan tu...hehehe. Pape pun, thanks Behn Mayer for giving me this free organizer.

....really useful for me ^_- Walaupun ada organizer di smartphone, zie still gak being old fashioned dgn using organizer bertulis gnie gnie :D





3 comments:

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Bestnyaa yunk .. company ktk tok nang murah hati jk aie .. best2

Hihi .. suka tga ktk bersemangat .. ruget ada book ya aih ..piwett

Siti Asiah said...

same la kite Zie, tapi Asiah punye yang simple2 jerk...;)

Rosmiza Ali said...

Nak kena cari gak dah organizer nih.. Tapi xdela yang sponsor.. Kena beli sendiri.. Huuu..
RosmizaAliDotCom™