Yang Mahal Gak Yang Dia Tunjuk




"Mama... mok tok. Maok..." kata Mikail. (Tranaslation in BM: "Mama.. Nak nie. Nak.."). Alololo mikail.... kau bagi muka kesian macam mana sekali pun...tetap mama tak akan belikan. Hehehe.

....yg dia tunjuk tu, harga hampir cecah RM200 koooo uols. Tak kuasa zie nak melayan. Tunggu jadi mak datin esok esok lah....baru sambar utk mikail.

wahhh...mak datin katanya ko. Hahahaha





Ini je yg mama mampu beli, nak. Hehe. Nasib Mikail ni jenis yg bersyukur, if Zie tak beli yg dia nak... dia takde lah memaksa sampai nangis guling guling mcm sesetengah budak....

...bila Zie beli mainan yg bukan dia nak, still dia happy terima taw. awwww.... sayang anak mama sangat sangat. Part mainan tak byk karenah dia taw.






Tengok....main terus dia sambil makan mini burger dia. Hehehe.










3 comments:

nurfadilah suardi said...

wahh dah pandai shopping ni. nasib di atak kisah kan. Takpe ada rezeki nanti boleh belikan tu kan

suezen said...

baik nyer miqael ni:)...hehehheheh...ikut mama dia la tu...good boy

Rosmiza Ali said...

Bagusnya Mikail.. Behave.. Klu bdk lain, dah mengamuk2 kalau x dapat apa yg dia nak.. Huhu..
RosmizaAliDotCom™