Disney Cars Collection : Lightning McQueen



Inilah dia koleksi pertama Disney Cars Mikail, Lightning McQueen :) Mikail dapat ni pun gara-gara ex-colleague zie, Felice yg bagi sempena birthday Mikail yg ke-2 tahun lepas. Bila zie tgk cam kesian je tgk McQueen tu sorg sorg takde kawan-kawan dia...

...tu yg plan nak kumpul satu persatu ke semua kawan-kawan dia sekali gus jadikan koleksi Disney Cars Mikail...yay! **muka teruja** Since sebijik dah cecah hampir RM40...so, mama beli sebulan 1 biji kawan dia ye, nak :D

Pssttt...ni bukan anaknya yg kumpul sebenarnya. EMak dia yg kumpul. Guna anak sbg alasan! Hahahaha...shhhh diam-diam taw :P








2 comments:

Syira Lokman said...

BANYAKNYA HADIAH BEST BEST :D
WANG TUNAI, PATUNG, CD, BUKU..MCM2 LAGI...

Jom join, tamat 3 hari lagi !
http://syiralokman.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

Rosmiza Ali said...

Rajin nah Zie mengumpul benda2 gini.. ^__^
RosmizaAliDotCom™