Durian Pertama Mikail



Since skrg dah pun musim durian...wajib kooooo weols makan durian :P But durian yg ni, akak zie yg kasi. Abg ipar zie pi kutip dari kebun boss dia. Manis and lemak² je rasa buah durian yg baru jatuh dari pokok...love it!






Budak kecik ni nak jugak merasa weh. Suka dia dgn rasa durian. Paling banyak pun dia makan 2 ulas je. Hehe. Lepas tu dia kata kenyang dah :D Nasib gak dia tak makan byk²...kang panas dalam badan dia, zieeeee gak yg susah nanti.

...actually tak nak bagi dia makan. Tp mana lah kau ada hati tgk mata anak terkebil² tgk kau makan je kan. Hehe. Pape pun, inilah dia durian pertama Mikail. Sedappppppp katanya kooo. hihi









3 comments:

Rosmiza Ali said...

2 biji ke 2 ulas Zie si Mikail makan? Banyaknya 2 biji tu.. Huhu..
RosmizaAliDotCom™

Zie Madini said...

ROSMIZA
-- eh...2 ulas yunk. haha. terbawa2 dgn bahasa sarawak plak. kalau di sarawak...memang sebut 2 ulas 2 bijik...hahaha

Mona Lea said...

adli pun suka makan durian. tapi kenak ditahan juak takut panas.