Infused Water Recipe : Tomato + Lemon = Yummm!


Gara-gara obsesi zie dgn infused water bagai apa dah skrg, harus kooo zie try buat resepi baru :P Tapi lemon memang tak leh tinggal lah. Mesti ada. Kan nak kurus katanya....lalalala :P Kali ni zie cuba campur lemon dengan tomato.

...seperti semua yg sedia maklum, tomato baik utk cantikkan kulit ^_-





Buat sedikit letak dalm balang kaca. Psstt...if kau letak dalam balang kaca kan uols, rasa infused water ko mcm sedappppp je berbanding kalau kau letak dlm botol plastik. Hehehe...boleh plak gitu ek :D


Botol plastik = sedap 
Balang kaca = extra extra sedap


....rasa peribadi zie lah ea. Hehehe. Tak caya...cuba lah ^_^






Hampir nak habis...baru nk snap kan. Selalu gitu. Hahaha. Kalau bawa gi opis, takde pilihan lah...memang kena guna botol plastik ni sbb takde botol kaca yg besau...hehe






Bismillahnirrahmannirrahimmm.... semoga kulit zie semakin halus lepas ni berkat amal infused water yang ada tomato. Eh! Hahahahaha. 








5 comments:

adda syuhada said...

Ok..ok.. lain kali nak cuba gk...sy ni baru nk terjebak ngn infused water nih...:)

zaimzero said...

mcm sedap je,nak try lah-http://zaimzero.blogspot.com/2015/01/panjat-bukit-gua-cenderawasihperlis.html

~♥dieyba_baby♥~ said...

blm ksempatan nak buat lg..

QUEENPINK said...

air detox :)

Umie A'nez said...

nk cube juge lah