Infused Water Recipe


Ginger + Lemon Infused Water

Ni pertama kali Zie try minum infused water yg bercampur dengan halia. Like always.... lemon memang tak ketinggalan lah. Kan nak maintain slim katanya. Hehehe. Well, sure uols nk tahu rasa dia kan...

....rasanya, yuckkks! Hahahaha. Terkial kial zie habiskan 1.5 liter  taw. Nak buang gitu je, memang bukan pengang zie lah membazir. Nak tak nak...kena habiskan. Huhu




Green Apple + Lemon Infused Water

Haaa....ni dah pun jadi kegemara zie. Rasa dia extra masam...hehe. So refreshing, babe! I love it sooooooo much!




Red Apple + Lemon Infused Water

Yang ni plak, apple berjenis merah ni...tak best di rendam lama. If kau rendam melebih 8 jam... isi epal tu mula mereput. Tak sedap if isi dia mula mereput...huhu. If nak campurkan dgn epal merah ni, uols kenak rendam dlm 4jam gitu.

...paling lama pun make it 6 hours ea. Baru rasa dia  just nice to drink ^_- So infused water lovers... happy trying :)










4 comments:

Hanis Amanina said...

sy pernah biarkan dia berhari-hari dalam peti ais. sekali minum, pergh pahit yg teramat! oh masa ni, campurkan halia, lemon & lime.

Rosmiza Ali said...

Untuk buang toksin ada tak Zie?
RosmizaAliDotCom™

Aniz Wonderland said...

salam zie, berkesan x minum air nih, nak try nh, after deliverd sistem detox tak berape ok and kegemukan semakin maju..

Aniz Wonderland said...

salam zie, berkesan x minum air nih, nak try nh, after deliverd sistem detox tak berape ok and kegemukan semakin maju..