Jatuh Cintaaaaa!!!!




Nangis tgk design kasut ni kat website Guess. Cantik cantik koooooooo. Zie memang suka pakai heels yg jenis full covered or peep toes pumps ni uols. Nampak kemassss je kaki pakai. Kenapalahhhhhh di Kuching ni kedai Guess takde jual design yg gnie² ek...huhu.

...kebanyakkan design ya ada cam kurengggg je di mata zie. More ke out-dated design. Hemprhhh.... Saya hanya mampu melihat sahaja...uwaaaa!!!






4 comments:

yoorin melacolea said...

alamak. mcm pernah nampak design ni tp bukan kat guess.. brand ape ntahh..sebijik sejibonn.. tapi memang melepsss kannn..suka yang lace tuu cantikkkk..

suezen said...

cantik!!!!!!!!!!!!!

Muhammad Adam Hussein said...

Harganya berapa ya bu?

Zie Madini said...

YOORIN
-- kannnn yg lace tu...perghhhh! Lawa gilos. Yeke pernah nampak. Tak kisah lah guess ke tidak...janji design sebijik gtu kan. Hahahaha


SUEZEN
-- kan yunk...cantik sgt!


MUHAMMAD ADAM
-- tak sure brapa harga. huhu