Mode : Pekerja Contoh... Eh! Hehe



Cewahhh....title entry tak leh blah weh. Hahahaha. If mode gitu² bermakna tengah kesibukkan tahap melampau² ler tu siang dan malam. Tu yg tak dan nak set auto publish entries utk blog kesayangan hamba ni....hehehe.

...Insya'Allah, malam karang if Mikail being a good boy... akan set auto publish entries utk minggu ni ea. Ada banyakkkkkk story nak di tulis kat blog ni. hehe. Tunggu.... Errrr, ada ke yg nak menunggu/ **krekkk kreekkk..bunyi cengkerik**







2 comments:

Zura Tahir said...

Akk skrg nie post mana dan je...jnji ade entry...hehee

Rosmiza Ali said...

Mieza pun skang dah payah nak update blog hari2.. Huhu.. Bz dengan urusan rumahtangga.. Ntah apa yg dibusykan pun xtau.. Haha!
RosmizaAliDotCom™