Sampai Sudah Kad Bonuslink


Yayyy...hampir sebulan menunggu, akhirnya sampai gak replacement bonuslink card Zie. last month kehilangan bonuslink kad. Tak tahu mana entah zie lanting benda alah tu. Once nak guna, baru perasan hilang. Penghujung bulan disember 2014... zie apply card replacement :)

Consider laju gak lah card replacement sampai. Dapan bulan Januari ni tadi dah terima. Yaayyy...dapat start collecting points lagi ^_-




Since selalu je guna kad bonuslink husband time nak isi minyak kat Shell... so cepat ler naik points org tu. Pe lagi... once je cukup points utk redeem jumper...terus dia redeem koo. Yay...dah ada jumper dah weols. Tak perlu beli guna $$$...

...beli guna points je. Inilah kelebihan ada bonuslink card. Siapa yg belum ada bonuslink tu...pi register sana. Free registration je. Tak rugi apa pun miliki :D





4 comments:

Puteri Panda said...

bagusnya Kak Zie dpt kad bonuslink dgn cpt. saya punya dah b'belas tahun da masih langsung x dapat yg mcm Kak Zie tu ada nama. saya punya kad yg sementara ja kena bagi. huhu

Herma Julianny said...

Nk kad bonuslink dgn cepat, pg jak ke kdai komputer boulevard IT.. trus dpt on the spot.. hihi.. lama kmk x dtg bertandang..

ztie said...

google sine nak oleh replacement kad. ternampak nama ktk. cmne ktk polah ada nama? huhu ktk apply replacement dr website nya jak ka? lamak gilak becarik kad tok kmk sik nemu2 dah. replace jak la. huhu sayang mala meli brg sikda bonuslink

Zie Madini said...

ZTIE
-- owh sis. apply online jak. Kmk ajar ah. Pergi ktk ke website http://bonuslink.com.my

the scroll ktk sampei dibah sekali. Kan ada tulisan warna kuning tulis "Member Service". di member service ya, ktk pergi klik "Card Replacement".then comple jak ktk Online Form ya.

P/S; but tadi kmk ada masok diat di form online ya dah sikda section utk tulis "Name Printed On Card"... dolok ada. sik tauk juak kmk camne mun gia. dolok kmk fill di sia jak