Stok Lemon Untuk Seminggu




Hehehe....nama lagi dah addict dgn infused water. Ditambah lagi keinginan nak berperut ramping bebas dari segala lemak. So wajib koooo displin ngamal minum lemon infused water. Hehehe. Ni zie beli 7 biji. stok utk seminggu...hehe

...tak nak beli byk². takut nanti rosak...rugi :P Sehari buat sebijik...sudah mencukupi




Hehe..tinggal separuh je lagi. Setiap hari isi penuh. Botol ni hanya dapat isi sampai 1.5 liter je. Actually badan memerlukan 2 liter air sehari. Takpe...janji hado. Hehe.




Nak kulit sihat dan dalaman badan sihat...kena lah makan dan minum benda yg berkhasiat kan. Hehehe. Badan nak pakai lama maaa :P If selalu sakit²...camne nak teruskan perjalanan hidup kan. So far, alhamdulillah...

...since zie skip pernah skip breakfast lagi, ngamal minum infused water dan bersenam setiap hari.... kurang dah badan ni sakit². Pentingnya 3 pekara ni utk di buat seharian taw ^_-








9 comments:

Ummu Athiyah Ismail said...

Rasanya macam mane yer..masam2 yer?

yoorin melacolea said...

dok glamer infuse water ni sampai laa ni tak pernah nak try.. verangann je nak slim..muehehehe,.... shud try 1 day.. 1 day nye entah ke bile..huhu

Mizz Coki said...

slalunya infused water tok disajikan di hotel2.. mcm masa gi seminar kat meja mmg diberik sidaknya a jug of plain water dan hirisan lemon dalamnya. sedap, rasa mcm air putih beraroma lemon gitu.

Rosmiza Ali said...

Nak jugak jaga kesihatan.. Tapi mood ke laut sangat lately.. Huuu.. Menambah lagi ketaksihatan.. T_T
RosmizaAliDotCom™

ieyka dinda said...

hye kak zie....

saya pun baru start buat infused water nie..inspired by akak la hehe..asyik post di FB hhee

Anyway hari pertama minum infused water malam tuh tak boleh tido kauuuu... perut macam spinner tapi bukan nak yakyak hehe *sorry

tapi memang rasa perut kempisss uolss hehe

Zie Madini said...

IEYKA
-- hahaha... terpengaruh dah ek. hihi. aah sis...memang gitu if 1st minum. sbb infused water utk detoxing juga selain dari cantik or slim down. hehehe

selamat berinfused water :D

Zie Madini said...

IEYKA
-- hahaha... terpengaruh dah ek. hihi. aah sis...memang gitu if 1st minum. sbb infused water utk detoxing juga selain dari cantik or slim down. hehehe

selamat berinfused water :D

Zie Madini said...

IEYKA
-- hahaha... terpengaruh dah ek. hihi. aah sis...memang gitu if 1st minum. sbb infused water utk detoxing juga selain dari cantik or slim down. hehehe

selamat berinfused water :D

intandayani said...

Sane-sini org da minum air ni kan?aritu buat tp kelaut..pasni kena disiplin mcm Zie jugak ni..sejak bersalin perut cam ada baby lg pulak...