Workout Partner!


Inilah dia workout exercise partner Zie, uols. Siapa kata jaga anak kau tak boleh nak bersenam bagai. Heret je sekali anak senam sama²...haha. Tapi cara kena ada....so that kau akan dpt workout dgn jayanya ^_^ Hiksss.

...ini workout di rumah je dapat ea.





Ni zie tgh buat sit up. Dia akan duduk dlm posisi gitu dan tunggu zie utk cium dahi dia. Masa zie bangun time sit up tu...time tu lah zie cium dahi dia. Apa lagi kawan oiii... happy je tergelak. Hehe. Kalau zie buat push up and plank plak...

...dia duduk kat belakang plak. Mana taknya sentiasa tak capai kiraan yg di target. Sebab berat dia dah 13kg. Bygkan bawa berat 13kg di belakang. Paling byk pun dpt buat push up n plank 10 counts je. Hahaha. Takpe...janji hado.

Dalam waktu yg sama, u keep ur child entertain. Itu yg penting ^_- winkss...









3 comments:

Rosmiza Ali said...

Bonding time yang interesting.. ^^,
RosmizaAliDotCom™

suezen said...

amboi zie!!!.......push up..plank..sit up.....jelesssss

Zie Madini said...

ROSMIZA
-- Kannn yunk. itu yg penting :D


SUEZEN
-- hehe. jaga badan dear :P Nak kempiskan perut and lengan katanya. tu yg gigih buat setiap hari. hehehe