1st Self Reward --- Guess Handbag




Ehemmm ehemmm... almaklum ler dah dapat bonus, pe lagi koo uols. Harus self reward diri ini selepas setahun berhempas pulas dgn paperworks dgn barang kegemaran sendiri, kan. Utk "melekat" bonus :P 

...biar nampak di mata hasilnya. Hehehe.






Like every year, harus kooo utk Zie rembat handbag dari Guess utk self reward. Hehe. Bak kata kawan zie, Zie dan Guess berpisah tiada. Hehe. I love guess so much. Tapi still gak kooo Zie tak kuasa nak berhabis duit beli yg new arrival.

...watpe nak beli new arrival if 2-3 bulan lepas tu dah jd stock lama. Hehe. So pilihan bijak, better beli yg sales ^_- Yg ini 60% diskaun. Dari harga hampir RM600 jadi RM200 plus je perlu bayar... heaven! Hehe




Only one compartment je. Actually nak yg dua compartment. Tapi yg ada 2 compartment design tak berapa nak lawa. Tu yg rembat yg ni. Hitam pekat..hehe. Padan dgn semua warna ^_-








2 comments:

Puteri Beribiru said...

design ni lawa. nampak sporty sikit pun ada, boleh jadi formal pun ye jugak. design nice.
congrats for the self reward! hihi

Puteri Panda said...

setuju dgn Kak Zie. saya beli handbag Guess pun time sale. beli new arrival ka yg stok lama ka sama ja. yg penting belum kena pakai. hehe. x nak la beli harga setengah ribu tp lama2 harga turun. harga Guess ni cepat turun. better beli time sale. berbaloi sikit.