2nd Self Reward -- Guess Slippers



Hari Ahad lepas, zie jalan-jalan ke The Spring. Tengok Tertera besa besa 50% sales sign kat butik Guess. Apa lagi...laju je kaki melangkah masuk. Hehe. Since handbag dah di beli hari tu... so tak nak dh tengok handbag.

...nak tgj kasut je




Budak kecik ni sibuk je dgn mainan baru dia tu. Teruja dia dpt mainan baru, Asyik menyanyi nari-nari je dia kat dalam butik Guess tu. Mikaillll... mikail. Hehe.





Niat nak beli heels...tapi terbeli slipper ler plak. Sebab cannot resist slipper ni. Sebab design dia Zebra printed dan ribbon! Uols pun tahu kan yg zie ni giler anything with ribbon or Zebra printed. Walaupun harga dia tak sales...

....Still zie tutup mata and rembat. Hahaha. Takpe...self reward sekali lagi :P





Comel kan uols. Ada bling bling lagi. Zebra printed kat tali dia and ribbon dia plak leopard prited versi black and white. Hehe. Zie sgt suka dgn animal printed especially Zebra printed. Pssttt...kaki cinderella babe, harus size 5....miahahaha. Larikssss :D
...apa-apa pun, love my new slippers so much!






7 comments:

Ayu Firzara said...

how much harga dia zie???? miahahha nak gak tau ;P

tunjuk la gambar kaki cinderella tu pakai ;P

Zie Madini said...

AYU FIRZARA
-- hahaha.., cinderella lah sgt kaki ni...bahahahaha.

RM99 rega dia sis. Kat KL maybe murah sikit dari Kuching ni.hehe

nor azira said...

Kenapa ekk guess kt plaza merdeka dapat paper bag yg lain benor ngan guess outlet yg lain.dpt paper bag gmbr pmpuan seksi2 tu..duhh haram betol.last time beli bag it was made in china and the wallet was from indonesia.ke guess plaza merdeka tu tak ori ke cmne?

Nadia Rajami said...

kckk la kak zie...:)

Zie Madini said...

NOR AZIRA
-- Oh yeke sis. so far tak pernah lagi saya dapat shopping bag dari Guess gitu. Selalu dpt Guess shopping bag yg jenis plastic ginie.

Yg ni saya beli pun kat Plaza Merdeka Guess outlet.Rasanya semua yg brg yg outlet di plaza merdeka tu ori sis.

Kalau dorg jual yg tak ori... memang kena saman ler jawap nya

Normally kebanyakkan branded stuff made dari je dari china or other place but ori dia sama sis.

Biasanya kalau yg made direct from USA.... payah nak jumpa and akan extra mahal.

Puteri Panda said...

50% sale tu untuk handbag je ke Kak Zie?

Zie Madini said...

PUTERI PANDA
-- Utk wallet gak sis