Bing! Lasagna... Terbaik Der!


Haaa...nak makan di Bing! ler yg buatkan weols ke The Hills. Kalau takde sebarang hajat... takdenya nak pijak The Hills ni. Tak tahu arrr kenapa rasa cam boring je kat mall ni. Hanya akan ke sini bila ada keperluan... hehe.





Adat ada anak... penat-penat je seterika baju lama lama. Sudahnya.. rejuk gak ko bai! Haha. Gara gara memangku anak arrrr. Haaa... jgn kata zie nanti tak gosok baju taw. Berejam aku semangat gosok taw! Hehehe





Sejujurnya...pertama kali makan di Bing! Mak aiiii... mahalnyaaaaaa air kat Bing ni ek uols. Ice lemon tea tu RM9.90.... okeh, pengsan! Kalau kat kopitiam... berapa ringgit ler sgt. Secret Recipe pun tak semahal ni kalau tak silap....

...kalau makanan, memang standard price lah berbelas ringgit ke atas utk standard cafe mcm ni. Air tu je yg bikin OMG! gitu. Hahahaha






Sementara tu makanan sampai.... wefieeeee! Hehehe.







Ya Allahhhhh....nikmatnyaaaaaaaaa rezekiMu, Ya Allahhhh. Siapa yg follow FB zie... sure tahu zie dok ngiyau ngiyau ngidam nak makan lasagna. Kakak kpd biras Zie yg rekemen makan lasagna kat Bing....

...well, berbaloi! Memang sedap giler. Omnomnomnom! Hehehe






Muka happy sebab apa yg diidam sudah di telan...hikss :D




Iklan tudung kejap...haha. Suka nah dgn warna pink ni taw. Dlm gambar nampak cam light pink je kan. Tp if secara live... dark pink sebenarnya. Sgt striking giler... ailike!






Alolololo....seharian berjalan, tertido dia dalam keta. Time ni weols tgh dlm perjalanan ke rumah mertua zie :) 







3 comments:

Rafzan Tomomi said...

sedapnyaaaa lasagna tuu :)

tiga lalat said...

Salam. Hee anak yg chomel.

Siti Asiah said...

terliur tgok...:)