Double Parking.... Seriously???!!!




Zie kan uols, sakit hati sangattttttttt SANGAT kat staff or pelanggan pusat kecantikkan kat bawah opis weols ni taw. Even kat depan, kiri kanan ada parking kosong... masihhhhhhhh juga kooooo double parking macam ginie.

...plak tu if tgk (pintu dorg cermin, memang dapat tgk keadaan diluar kecualilah dorg buta!) kita ni dah nak balik or keluar lunch... pura pura tak nampak weh. Tunggu kita ni terhegeh hegeh hon, baru dorg catwalk tanpa say sorry alih kereta dan masuk parking.

Seriously???!!! Eeeee... jga je muka body cantik cantik, tapi attitude, puiiii! I have no respect for these type of peoples. Apa lagi... kena sound dgn aku lah. Padan muka! Bukan sekali dua taw... berjuta kali dh.

...cuma kali ni yg paling teruk dan lama tunggu. Hon juta kali pun still buat pekak. Eeeee... sakit hati lah! Manusia muka tembok dorg ni. Kedekut sgt nak byr parking, gnie lah. Huh!








4 comments:

suezen said...

alamak...selalu double park juga...tp at least tglkan phone num kt cermin....and say sorry first....

mamabeauty said...

camne tu boleh double parking?? majlis tak saman meh??

Zie Madini said...

SUEZEN
-- if say sorry and kiri kanan depan parking tak kosong...takpe suezen. Ni tak, buat muka kekwat as if zie plak nya mcm salah. tu yg bengang tu. hehehe

MAMABEAUTY
-- tu ler pasal. ada parking attend pun kerja melepak je zie tgk sis. tu yg geram

shukran TQ said...

ala kasi pecah je cermin tu ..haha just kiddin .. #klik nuffnang #visit me on shukranzahari.blogspot.com ..happy blogging