Accounting Training




Aduiii makkk... loya + berpusing² terus kepala ni bila terpaksa belajar guna sistem akuanting yg baru. Semuanya gara² GST. Sistem perakauanan terpaksa di rombak. Bertambah byk lagi kooo step akaun aku. Uwwaaaa!!! 

...takpe², mula² memang mcm azab je. Once dah lama², akan jd expert dow. Hahaha. Ayat utk sedapkan hati. Buat set up akaun ni lah yg leceh. Semua start from fresh.





Habis training... pekena  Fruit Tea kejap sebelum sambung buat kerja. Huhuhu. Bila otak sudah tua, mula belajar balik... kejung weh. Mental block terus koo aku.. hahaha :D





4 comments:

Tihara said...

lawo nye kotak teh tu zie
macam mana lah situasi gst ni eh
akak gi seminar dia pun
blur2 sampai ke sudoh hahak :)

Aeen said...

daku pun skang bz dgn accounting skang ni..nak2 gune software baru utk GST..banyak gile nak kena update balik....tension gilerr...

Ayu Jafri said...

hahaha...kalau akk kan zie,bukan setakat pening,muntah terus..hahaha.. dulu time skolah menengah ambik accounting sbb kena paksa... hari2 adalah azab bila nampak cikgu acoount masuk nak ngajar..hahaaha..punya la teruk..

nik ros said...

tak suka btol GST ni. banyak benda nak kena blaja ni.hihi..