Ada Driver Weh... Hehe




Colleague yg baik hati offer drive utk temankan Zie pergi bayar rumah kat Sukma, Petra Jaya. Zie kerja kat bandar kuching. Consider jauh ler jugak tempat kerja zie dgn tempat bayar rumah ni. Zie malas nak drive. Asyik delay je nak gi bayar rumah sebab malas nk drive time lunch break.

..pepaham je lah masa lunch break kan uols. Confirm traffic jammed. Huhu. Nasib Ngiik Choo baik hati offer drive :D




Nasib tak berapa lama sangat tunggu. Tak macam hari tu. Kaunter bukak tapi not a single soul ada kat kaunter. Kali ni, 2 kaunter buka . Bagus... hehe




Habis bayar rumah, weols makan kat nearby cafe je. Makan pun ambil makanan yg cepat masak. Lepas tu tergopoh gapah weols makan. Huhu. sebab lunch break hanya 1 jam je. Uwaaaaa. Nak kemana mana time lunch break memang tak akan sempat nyer.

...tu yg selalu malas nk keluar. More prefer tapaw and makan kat opis je ^_^ apa² pun, thanks Ngiik Choo offer jadi driver kite...hiksss





4 comments:

yoorin melacolea said...

zie bayar rumah macam mana tu? tak boleh pakai cdm machine ke?

Zie Madini said...

YOORIN
-- counter pembayaran sis. Takde cdm mesion.Hanya di kaunter pembayaran je. sbb rumah emak zie under housing development... bukan under bank. hehehe

low cost house je sis.

Zura Tahir said...

Mmg pun zie...masa rehat sejam mmg xsempat nk g memana...lg2 cuaca panas...

Tihara said...

alhamdulillah ada orang drive kan..
eh lama dah akak tak menom 100 plus tu
cam promote plak..hee ^_^