Borong Hot Wheels ... Heaven!


Penghujung bulan Februari yg lepas, ex-schoolmate Zie ada rekemenkan salah seorg Online Seller yg jual Hot Wheels dgn harga yg sangat murah. Apa lagi Zie... dgr je murah terus laju aje aku terjah weh. Hehehe.




Tu dia! Aku borong satu dozen...hehehehe. Sebiji hot wheels dia hanya charge RM6. Tapi kau beli 10 biji ke atas... akan dpt harga borong RM5 sebiji. So why not kan :D Zie beli sebelum CNY aritu.... dia janji akan pos selepas CNY..

...ada yup, zie terima parcel as expected ^_- Puas hati berurusan dgn dia taw.





Balik kerja, terus bagi kat Mikail. Apa lagi anak tu, happy giler dia dapat byk hot wheels. Asyik ulang² cakap "Wahh...banyakkkkk... banyak maaaa." Hehehe...yela byk nak. Papa kau yg beli tu. Bukan mama. Mama hanya tukang beli je.

...sekali papa dia nak beli. Terus banyak sekali gus :D Simpan elok² ye sgt. Jadi koleksi... :D Siapanya beli,boleh je PM Facebook Cik Zueikha Zania Mohamed (klik utk lihat) ea :)




17 comments:

Aeen said...

boleh share online shop yg jual hotwheels ni x zie?

lia ummiirfan said...

fuyooo..! puas dia main hit wheels

Zie Madini said...

AEEN
-- aah ek. lupak plak nak share. hehe. tuh zie dah edit entry :D

Mona Lea said...

mun adli sik dpt yg kecik2 tok. masuk dalam lubang speaker olehnya

Kukukaka said...

Assalam, boleh share tak online store punya link? Boleh PM idzwan @ gmail . com

Terima kasih :)

Zie Madini said...

KUKUKAKA
-- ermm...actually saya dah bagi FB link dia di dalam entry ni, awak :D. klik je nama dia tu. akan redirect awak ke FB dia.

Inbox je dia ea sebab dia takde online store. jual melalui FB je ^_^

Kukukaka said...

Oh FB Zuleikha Zania Mohamed tu ke? Ok ok.. Terima kasih, Pn Zie :)

ska syed said...

puan zie...boleh bagi saya link penjual hotwheels tu x???

aditomi said...

Kasi no fon dia leh x..?
Sebab pm kat inbox dia x bls pun...

Zie Madini said...

ADITOMI
-- actually sy pun takde no phone dia, awak. weols dealing through FB je :)

Khairul Fadzli said...

Boleh contact saya +60145007494. Saya ada borong kereta hotwheels. Banyak koleksi menarik tapi depends on availability sebab cepat sangat habis. :)

Do contact me okay through whatsapp.

Unknown said...

Macam man nak beli hot wheels

noorhaidaz eyda said...

beli dkt mane ni sis?

saniphotography said...

salam dkt mana nak beli hot weheels

Yanti Amir said...

salam dkt mana nak beli hot weheels?

Yanti Amir said...

salam dkt mana nak beli hot wheels?

faiq adly said...

sesiapa berminat nak beli hotwheels dalam kuantiti yang bnyk boleh whatsapp sy....0199821988 tq..