Buku Blok Pertama Mikail



Minggu lepas masa bawa Mikail jalan jalan, weols singgah kejap kat MPH Bookstore. Zie nak cari buku blok buat Mikail. Since b]skrg tgh bulan, beli yg jenis budget dulu lah. Hehehe. Yg brand Fisher Price cantik sebab material plastik.

...gaji nanti lah beli yg brand Fisher Price.





Beli Mikail Abjad dan Nombor dulu. Supaya dia kenal huruf. Actually dia memang dah kenal melalui learning application di Tablet dia. Cuma more better sekiranya Mikail belajar sesuatu yg dpt di pegang. Errr... paham tak ek apa yg zie cuba sampaikan. Hehe

...payah nah nak explain in BM. Kalau in local sarawakian language, laju je aku terangkan. Haha :D





Alololo....besar dah anak bujang Zie ni. 30 hari bulan Ogos ni nanti genaplah umur dia 3 tahun.







Belajar rajin rajin ea anak sayang :) Dah besar nanti jadi doktor ye... hehe. Aminnnnnn. Insya'Allah... itu lah yg di harapkan ^_^








4 comments:

Zura Tahir said...

Kejap je dh 3 thn...sebaya ngan anak Dini kan...

Zie Madini said...

ZURA TAHIR
-- aah sis. Sebaya dgn anak Dni. Anak dia lahir 25 ogos. Mikail 30 Ogos. hehe

lyana said...

hai...
sy silence reader blog awak...
bc dr awak bertunang smpi anak awak dh nk msuk 3 thn..suka tgk mikail..putih gebushh...sebijik muka ayah dia...
nway..hepi besday in advance mikail comeyy...mmuuaahh2...

Zaidalifah Hussin said...

wahhh sukanye dia dapat hadiahhh