Burning Red + Electric Blue Colour Block Outfit of The Day






Inilah kali pertama Zie pakai kombinasi colour block merah + biru terang ni. Lamaaaaa pasang niat nak pakai. Tapi keberanian nak pakai warna yg begitu menyerlah belum ada. Self confident level kena tinggi nak pakai kombinasi warna ni taw...hehe

...sebab memang sgtt sgtt terang :D Well, nama lagi dah colour block kan :D 





Akhirnya kali ini baru beranikan diri. bermaksud self confident level tgh tinggi ler ni ek. Haha. Sejujurnya, i really love it! Menyerlahkan lagi warna kulit zie...seriously. Love it!




Ehemmm...jumaat lepas husband yg ambil kite balik keja. Sebab kereta zie still lagi di repair. Tukar asorber, repair leaking kat enjin dan service kereta terus. Next entry zie story kan. Dalam entry ni nak storykan tentang outfit colour block je. hehehe

....buat penggemar colour block fashion, try ler combination warna ni ea. Next time rasanya zie nak mix dgn warna purple or emerad green.... hehe







4 comments:

Mona Lea said...

sesuai ngan kitak kaler ya

asha said...

kacak color ya, ktk puteh sesuai jak color block dipakey. :)

Myra Anne said...

tengok macam senang je awak pakai shawl satin tu.. hehehe

Zura Tahir said...

Kalau kulit cerah pakai ape pun menyerlah zie...