Busy Busy BUSYYYYYY




Bulan ni adalah bulan yg paling busy bagi Zie. Sebab nak settle semua kerja dan set new system accounting sebelum GST bermula. Uwaaaa... nasib lah superior zie yg handle account dah tolong zie set up sikit² part General Ledger account.

...buat new coding for products code dan set up new design for Invoicing will be me. Uwaaaa... terpaksa buat kerja bagai lipas kudung kooo uolsss. So far zie tak pernah terlepas dateline lah. Tp itu lah.... berhempas pulas bagai apa... Huhu




Inilah dia peneman sejati Zie setiap hari. Utk mengelakkan diri mengantuk dan stay awake...hehe. Indo Cafe, babe :P Rasany lepas ni nanti nak try mineral coffee kot. Husband asyik syorkan coffee tu je dgn zie. Insya'Allah... akan try nanti. 



Setiap hari busy and i like it :) Busy like bees collecting honey. In where at the end of it, you can taste the sweetness of honey ^_^ hehe....worth it. Kerja adalah amanah. Kerja menjadi amanah sebab kita ambil gaji. Insya'Allah... akan kurang merungut bila keletihan.

...akan melihat setiap masalah, keletihan dan stress dari segi sudut yg positif ^_-






4 comments:

suezen said...

exactly zie. kerja tu amanah. selagi kerja x siap..selagi tu lah hati x tenang. btll x??

Zie Madini said...

SUEZEN
-- Yup. betul suezen. Sebab itu zie kalau tak siap, zie rela buat overtime w/pun takde claim OT.

janji hati tenteram and dpt tido malam. hahaha

P/S: Suezen, bg link URL blog suezen pleaseeee. zie dah lupa dah which one ur blog. hahaha.

Blog profile suezen tak public. sbb tu tak dpt terjah :(

ridoma said...

Terus tabah mengahadapi ujian. Betul tu kerja tu satu amanah.

nik ros said...

kat opis nik pun byk keje skarang ni. dgn setiap bulan ada yg resign. setiap bln jugak kena back up org. huhu