Diecast Kereta Polis




Kalau anak dan emak berkoleksi Disney Cars dan Hot Wheels, papa dia plak tak nak kalah kooo uols. Nak gak berkoleksi gak weh. Koleksi husband plak adalah diecast kereta polis. Buat dia jadikan pameran kat dashboard kereta dia. Hahaha.

....so senang je lah setiap tahun sempena hari polis zie nak bagi dia hadiah apa dah skrg. Beli je diecast kereta polis....sure kawan tu melompat riang. Hehe ^_-





Alolololo anak mama ni. Mengiyau koooo dia nangis sebab nakkan diecast kereta polis papa dia tu. Dah pun nama koleksi papa dia kan... for sure lah papa dia lokek bagi dia main. So pe lagi...melalak ler dia nangis dlm kereta.

...sudahnya bagi dia pegang je kotak tu. Baru senyap. Tu pun asyik² suruh Zie buka. Hehehe. Sorry ye nak... ini kereta papa kau yg punya :P







Cool seyyy uols. Boleh buka² kooo pintu segala bagai tu. Teruja plak zie tgk...hehehe. Pape pun, hope u like it sayang :) Yg ni zie belikan sempena wedding anniversary yg ke-3. Dia nakkan ni...so bagi je lah. Jimat duit. Hahaha. 





2 comments:

Ayu Jafri said...

Alololo...ciannnn diaaa... takpe,nnti mama belikan hot wheels ye... hehe

Mad Parihh said...

smarttt . teruskan mengumpul . hehee