Dinner di Sugar Bun


Adat seorg ibu yg berkerjaya bila balik kerja kemalasan nak ke dapur....hehe. Makan di luar lerrr jawap nya uols. Actually malas sebenarnya nak drive...tp tak dapat nak buat apa, anak and emak kelaparan. Kalau solo tadi.. memang sanggup tak makan kot. EH! hahahaha.

...nasib lerrr kat area perumahan weols dekatttt je dgn kedai makan. Tak sampai pun 5 minit drive. Emak nak makan Sugarbun... so sugarbun it is ^_^




Set combo apa entah ni... lupa :D Haaa... kat semenanjung takde sugarbun kan kan. Well, sila gluppp gluppp liur tengok menu ek. Hahahaha :P Menu ni zie pnya. Kongsi dgn si kecik comel Zie ^_^







Ni plak set ikan talapia utk emak. Pun kongsi gak dengan Mikail. Mikail ni kejap² nak zie nyer makanan. Kejap² nak makan Mak Nek dia punya...huhu. Takpe, janji kau laju je nak makan koh anak :D






6 comments:

suezen said...

kk dulu ada...now mcm dh xde.....

Mona Lea said...

nyamannya zie. sitok sikda sugarbun. uwaaa...

aRa RaMaDhAn said...

Suezen - kk byk cawangan sugarbun woooo.. Gaya street ada.. Tanjung aru beach 1 ada.. Metrotown kolombong ada.. Giant kolombong ada.. Putatan pun ada..

aRa RaMaDhAn said...

Deq, nang nyaman.. Kamek everymonth mkn.. Fav sidak min iris fish and chips.. Or berik nok sup chicken mushroom..

nurfadilah suardi said...

Sedap yer nasi n ikan tu. Terliur lak tgk

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel nye mikail.. besar dah dia..