Disney Cars Collection :: Sarge




Adding Sarge into Mikail's Disney Cars collection. Actually cari yg takde headset. Baru nampak cool. Tapi kat ToyRus semua yg jenis Sarge ni berheadset gnie. So ambil je lah. Boleh je di cabut headset tu if tak nak.. hehe :P






Sarge berphotoshoot :D Segak lah kau Sarge :P





Hehehehe....tido samping mainan. Once dia dah lena... baru Zie boleh simpan mainan dia. Kalau tak, kalau nak tgk dia melalak nangis. Sayang kooo dia dgn cars dia tu. Takut mama dia ni ambil. Aduhaiii anakkkk anak... mama yg beli taw.

...buat apalah mama nak ambil. Kalau mama nak, mama beli je lagi. Hehehe :P





3 comments:

Khairul Mukmin said...

nice entry... blog walking jap sini http://bit.ly/1Ghkmbo

Puteri Beribiru said...

normal kan bebudak tido ngan mainan. kite kecik2 dulu pun perangai camtu..haha

Mad Parihh said...

smart gak erk mainan tu .