Disney Cars Collection :: Tom The Race Tow Truck




Menambahkan Tom the race tow truck ke dalam koleksi Disney Cars mikail :) Come je combination warna si Tom ni. Biru kuning seyyy..hehe. Zie skrg mcm dah minat dgn warna navy blue kooooooo. Kalau light blue tak minat. must navy blue.

...dah tak berapa nak RED dah zie sejak menjak dah tua ni. Hehehe.







Ceaaaa...senyum sampai ke telinga kooo dia. Mana tak nya, asal kuar je jalan²... kompom akan dapat mainan baru. If tak Disney Cars, hot wheels. Hehe. Takpe... anak still sorg. Still mampu lagi nak layankan apa yg dia ngiyaukan.

...lagi pun benda alah ni tahan sampai bila² sebab besi, kan. ada gak kenangan mainan dia utk dia tengok bila besa nanti :D






So uols, meet Tom the race tow truck ^_- Lepas semua watak dalam movie Cars habis di kumpul. Akan start kumpul watak dalam movie Planes plak. Hehe. Comel² gak taw mainan tu. Koleksi utk Zie gak tu sebenarnya...hiksss ^_^






5 comments:

Mona Lea said...

Adli sik minat benda2 kecik tok. Yang nya suka yg besar2. lori, sobol, lori sampah.pantang nangga. mesti nak meli.

Nieyl said...

Ceria dapat mainan yea...
Singgah pagi..:)

Aeen said...

dah byk dah koleksi kereta Mikail...suka tgk..mcm2 jenis ado....:)

yoorin melacolea said...

anak dara kite pon suka kereta jugak..memg suka mainan kecik2 macam ni..yg besar2 dia x heran.. kecik2 ngap masuk mulut.. adoii

yoorin melacolea said...

anak dara kite pon suka kereta jugak..memg suka mainan kecik2 macam ni..yg besar2 dia x heran.. kecik2 ngap masuk mulut.. adoii