Disney Cars Dish Set Buat Mikail





Budak kecik ni kan....eeeee geram nah hati aku taw. Huhu. Kesabaran bebenor kite ni bila part nak kasi dia makan taw. Sesedap mana pun kau masak, semenarik mana pun menu kau... dia makan ikut mood dia je. 

Asal nak bagi dia makan, haaaa mula lah dia berdrama telenovela nih. Bertangisan bagai apa kau. Stress mak noks. Huhuhu






Sudahnya terpaksa pejam mata beli Disney Cars dish set ini utk dia. Zie beli kat Parkson sabtu lepas. Mikail kan minat dgn Disney Cars, so harus umpan dia benda alah ni utk bagi dia semangat nak makan. Pssttt...tektik Zie berjaya, weh! Haha

...bila dia mintak dishware ni kan, sure lah zie or Mak Nek dia akan say 

"Tu kan tempat utk makan. Mana boleh main. Kalau Mikail nak, mikail makan ye..."
 Ehemmm ehemmm, pancingan berjaya kooo. Nak dia makan. Walaupun tak banyak... at least makan kan. Tak perlu nak hadap drama berseries dia lagi. Hehehe







Dishware ni dijual berasingan. Semua berlainan harga. Ingat nak beli sekali dgn botol air Cars gak, tapi budget lari plak. Al maklum ler noks... tengah bulan masa tu...hehe. Gaji karang baru beli botol air Cars dia.

....risau tau dia tak nak makan. Padahal takde pun kasi dia jajan ke apa. Kenape ek budak budak suka nah tak nak makan... hemprhhhh.





4 comments:

ArELeEz said...

semoga mikail mkn dgn hebak lps ni. wee hoo..!!

suezen said...

budak2 ni zie...kene byk rasuah...iklan dorg manjang jeeee.....so puaslah mak mak ni fikir cmne nk buat. hehehhe

Mona Lea said...

nakbiak ikut mood nya nak makan.

azizah green line said...

ingatkan hakimi sorang je tak nak makan..rupanya mikail pun ye.. nk pancing hakimi camni gak laa