Lunchoen with Kak Midah dan Paul Ajah




Buat yg tak tahu siapa Kak Midah... kak Midah adalah kakak kandung Zie ea. The one and only kakak seemak dan sebapa Zie. Kalau kakak sebapa, bermakna ada seorg lagi ler. Hehe. Paul tu plak, bisnes partner kak Midah...

...in where also consider my friend ^_^ Kenal Paul melalui FB je...kebetulan plak dia kawan kak midah. So weols selalu je gila² commenting each other walls..haha.




Kali ni turn zie plak nya belanja dorg makan. Weols do treat rotation ko. Lepas Paul, Kak Midah. Lepas Kak Midah, Zie. So rotate sampai bosan. Hahaha. Tapi zie kalau part makan memang tak akan pernah bosan lah. 

...i loveeee food so much.




Weols makan kat Pizza Hut di Plaza Merdaka Shopping mall. Zie malas nak drive, ngiyau je kat Paul utk ambil zie kat opis. Nasib dia nak...heee heee. 3 je gamba kooo uols. Tak byk snap gambar sebab sibuk berborak...hehehe

...apa² pun, bila next turn utk belanja makan wei, Kak Midah & Paul? Hehehehe :P






2 comments:

Mad Parihh said...

kecik je rupanya dunia ni . huhuu

Eny Abdullah said...

rezeki jgn ditolak kalau org nak belanja.. hehehe... cantik tudung purple tu :D