Makan Tengah Hari di Station One, The Hills



Syok seyyy jadi Zie Madini. If malas drive, ngiyau je kan Ngiik Choo. Suruh dia nak aje jadi driver tak bergaji...hahaha. Best taw jadi Ma'am. Tunjuk je sana, arah je ke sini... dia yg "saya menurut perintah" gitu taw. Hahahaha. Bukan buli ea... dia yg nak :D

...kali ni weols lunch berdua je. Yii Han tak nak join...sebab dia ada bekal :)




Since tekak dok nak makan Chicken Chop, ajak Ngiik Choo ke Station One kat The Hills. Nak makan chicken chop kat sini. Sedap taw uols. Zie 2 tempat je akan pergi bila nak makan chicken chop. Its either Kluang Station or Station One ^_-

...terbaik chicken chop dorg. Tripple thumbs up gitu 




Skrg mcm trend plak tempat² makan gune gelas yg comel ni. Mana entah dorg beli ek. Zie nak arrr. Utk infused water....hehehehe. Ceaaa aku ni, semua lah nak. Haha :P





Sambil tunggu order, wefie kejap :P Lepas wefie... masing² layan handphone. Hahaha. Tak sihat nak hang out gitu ek. Kata keluar berdua... tp pada hakikatnya macam keluar alone je sebab masing² ngadap handphone... krikkk krikkk :D




Hampir 45 minutes, baru lah sampai menu yg di order. Aduiii mak... lambat bebenor dorg masak. Lunch hour hanya ada 1 hour je. Terpaksa ler weols makan tergopoh gapah gitu. Mana nak drive ke opis lagi kan. For sure lah akan lewat masuk opis.

...well, true enough... hampir jam 2pm weols masuk opis. Kena jeling arrr lepas tu walaupun ada inform kat manager terpaksa masuk lewat sebab makanan lambat sampai. sejam lunch hour memang tak cukup arrr.

Sebab tu weols jarang nak kuar. Kalau tak... setiap hari kang masuk lewat. Huhuhu

3 comments:

Ayu Jafri said...

zie..ayu ada beli gelas cmni... kat Giant supermarket.time tu ada promosi,RM6.90 1 gelas..hehe..kalo harga biasa,rm8.90 taw. :)

Zie Madini said...

AYU JAFRI
--- oyeke. mahal gak ek harga segelas cawan tu. hehe.

tp unik...berbaloi :P

Mad Parihh said...

sedap pulak tengok air tengah2 panas ni