Masa Untuk Manjakan Kereta




Bulan ni, keluar lagi duit beratus ratus utk kereta. Huhu. Terpaksa pejamkan mata je...sebab kereta adalah satu keperluan yg mesti ada. So nak tak nak... kena gak manjakan dia sebelum dia meragam merajuk kan. Hehehe.

...Kali ni, selain servis kereta... nak tukar absorber baru dan juga repair leaking pada enjin.




New absorber for my car :) Yg ini husband yg sponsor ^_^ Thank you, sayang!




yg ni plak..errrr apa entah benda alah ni. Tak kenal...hahaha. Yg zie tahu husband kata kena tukar getah baru. Leaking sgt teruk katanya. Getah utk ini pun husband yg sponsor gak. Zie plak hanya keluar duit utk minyak hitam je...yippieee!!!

....segala upah, husband yg sponsor. Syorganyaaaaaaa ada suami yg pemurah. Hehe. At least kali ni manjakan kereta tak berapa nak "parkinson" sgt...haha. Thanks dear husband syg...







3 comments:

Zura Tahir said...

kete persona ye zie...???

suezen said...

untung laaa ade org sponsor zie.

azizah green line said...

mmg persona cepat rosak kak..samalah jijah persona jijah tu baru tukar oil sump pan dengan valve gasket..leaking..