Penyepit Meow Yang Comel



Mula lagi dah kegilaan zie mengumpul benda alah benda alah yg comel² dan bercorak polka dot. Pantang nampak yg ada corak polka dot, sambar terus. Hehe. Kali ni terjumpa penyepit yg comel ni kat Super Save store. Murah je kooo...

...kalau tak silap zie lah, hanya RM1.50 je utk 2 penyepit ni.




Hehehe...gune buat sepit paperworks. Comel kannnn uols. Berseri jadi paperworks di sepit dgn benda alah tu ^_^ Hiksss... vangga tengok weh. Hahaha




Psstttt.... disebabkan stationery di workstation zie ni "ada kaki", wajib kooo aku nama kan. Awal Zie gtaw dgn colleagues jgn guna penyit comel ni. Own property katanya weh. Hahaha. Eh, memang betul ape own property sbb beli guna duit sndiri maaa :P

...ye ye, nama betul Zie adalah Hazizah. Short name Zie. Siapa panggil aku Jijot siap!... aaa warning dah tu taw. Hehehehe





3 comments:

Nieyl said...

ala...comey yer la..nieyl pun suke benda2 mcnie...klu kat opis tuh klu boleh semua nak yg comey2 je..hihihi

C i k R e n e x said...

Comelll..kena cari gak ni..heee

suezen said...

jijot pun boleyyyyyy