Pertama Kali Beli Kasut di Zalora ---> PUAS HATI!




Parcel yg ditunggu² dari Zalora sudah pun sampai tadi pagi...hehe. Its really made my day kooo uolssss. Thank you GDex courier sebab tidak melengah²kan penghantaran. Unlike... tettt tettt **sambung sendiri...huhu**

...actually hari jumaat lepas zie beli, selasa dah sampai ^_^ Happy ~





Tadaa!!! Awww....lawa seyyy. Sangatttt sangatttt berpuas hati. Sebiji mcm dalam gambar di website taw uols. Heels dia plak, jenis plastik. Bukan main payah nak cari heels yg bermaterial plastic ni taw uols. Sebab zie ni jenis ganas pakai kasut. Selalu je kasut rosak part heels je taw..

...so ni, dijamin akan lambat rosak sebab kan berjenis plastik heels dia.... Hikksss. Sokka mak taw noks ^_^ Excited sampai ke bulan eh....haha




Psttt... Pakai terus kooooo akuuuu uolssss. Hahaha. Me will always be me. Sentiasa tak menyabar² nak pakai :D... hehe. Oh ye, lupa nak bagi testimonial... sangattt sangat selesa kooo zie pakai. Walaupun heels dia setinggi 5 inch, disebabkan ianya sangat comfy... zie boleh berlari bagai taw. 

...sgt comfy, seriously :) Mulai sekarang, bye bye Heatwave or Guess shoes... kita dah jumpa dah brand kasut yg sangat selesa, lawa dan MURAH berbanding 2 brands yg zie selalu pakai tu. So tak kuasa dah nak beli yg harga RM100 plus...

Better beli yg dibawah harga tu. Ingat uols, go for quality... not brand ya. Janji selasa di pakai dan lawa ^_^ Oh... Zie beli ni guna voucher taw. Harga asal RM89, after pakai 25% diskaun voucher, RM66.75 (tak termasuk postage) je taw.

Murah kann. Memang tak nak lagi dah zie shopping kat luar. Di zalora je....hehehe. If uols plan nak shopping di Zalora gak, ni zie kongsikan uols diskuan code khas utk bulan April je :)

::
::
::
::
::

ZGAL25 --> 25% Off Code
(April Treat ni ea uols)








6 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik nye akk.. nice

Ayu Jafri said...

Wahhh... tggi gitewww... hari tu beli tudung zawara kat zalora,dpt diskaun!suka mak... hihi

Ayu Jafri said...

Eh....eh.. tudung plak... baju la... hahaha...

Mona Lea said...

tingginya zie. si pernah makei heels setinggi ya

Zaidalifah Hussin said...

Cantik menawann kasut tu...

Lenny Boniface Jubilee said...

tingginye kasut.