Pill Ini Harus Ada Di Pejabat, Di Rumah



Hehehehe.... ni pills tradisional masyarkat cina ni uols. Sangat sangat mujarab utk sakit perut, kembung perut dan cirit birit (yg tak serious ea... if serious, pi jumpa doktor). Memandangkan Zie ni memang kerap kena sakit perut, cirit birit dan kembung perut gara² suka makan pedas...

...wajib kooo zie ambil stock. Sebab sakit perut ni bila² masa je boleh attack :D Kat opis, paksa superior zie beli utk stock ubat² utk staff....hehe. Kat rumah beli 2-3 kotak je utk stock. Bila mkn ni, tak sampai pun 2 jam (bagi zie lah ea..) dah okay perut ^_^

Sgttt berkesan chinese herbs ni taw.... thumbs up!







2 comments:

Mona Lea said...

pil tok nang mustajab mun sakit perut. sentiasa ada dirumah, opis dan dalam handbag

bb_nona said...

same, chek ket teun

memg telan ni gak..lg klu perjalanan jaohh, perut buat hal..pill ni sgt berguna dan berkesan :)

tapi, memg halal kan,,sbb herba biase kan kan kannnn