Suprise Parcel :: Vintage Mirror and Comb Set




Sangattttt lah happy mood pagi ni bila dapat suprise parcel ni taw uols. Parcel direct dari negara China. Mula² terpinga² gak bila dapat parcel ni. Ingatkan untuk boss. Tapi hairan sebab tertulis nama Zie. Memandangkan tulis nama Zie, ada kuasa ler bukak parcel kan. Hehehe.

....once buka alih²... eeeeee happy nyaaaaaa





Kite dapat ni kooo uolsssss. Seriously, melompat keriangan kooo Zie bila tgk isi bungkusan ni ^_^ Tahun lepas Zie ada mengiyau² kat Facebook and blog (klik SINI utk baca entry tersebut), yg zie nakkkk sgt benda alah ni. 

...Since lama dah story tue, memang Zie dah lupakan benda alah ni. Give up dah nak cari. Sebab kat online, ada memang ada. Tapi semua request payment via credit card or paypal :(







See uols... sangat² cantik kan uols. Memang zie nak warna gold sebab Zie sangat seiring dgn warna gold sekiranyaan utk benda lah. Hehe. 




Buat masa ni, Zie still lagi tak tahu siapa yg bagi dan poskan. Sebab kat parcel tu takde tertulis sender details mahupun sebarang nota. So, to whom it may concern... thank sooooooooo  much ya. Do email me at princessredbloodsnow@gmail.com, saya nak bayar dan nak ucapkan terima kasih. But must bersertakan dgn bukti ye. Nanti semua yg mengaku bagi bila dgr zie nk bayar. hahaha.

....apa², Zie sgt sgt menghargai pemberian ni. 2x happy zie taw. 1st happy dapat suprise gift. 2nd, happy bila tahu isi parcel tu adalah benda yg di inginkan selama ini. Terima kasih sanggggattttt sangattttt ye.






8 comments:

yoorin melacolea said...

comel nye mirrow tu.. amboii..siap teruih buat solek naa...

kambingx said...

Sib baek cermin tu tak pecah, njoy ur magic mirror on the wall ;p, anggap ajer tuh sbg hadiah.

Ayu Jafri said...

Seronok kan dpt gift dr org... especially kalau gift uy dh lamaaa kita cari...

Zie Madini said...

KAMBINGX
-- Awak ke yg bagi? kalau awak.... terima kasih sgt2 ye awak.hehe

kambingx said...

yup, sorry lambat, sbb shipping free, sib baek ada ur ofis address lam blog ni. ;)

Zie Madini said...

KAMBINGX
awwww...thank sesgt lah awak. Happy dpt taw. hehehe. Tu la pasal kan. dapat gak awak buat suprise. hehehe.

gift ea ni, awak? sbb kite nak bayar taw....

kambingx said...

a'ah gife, no worries, no need bayar-bayar, haha ;p

Zie Madini said...

KAMBINGX
-- awww...tq sooo much, awak. Semoga Allah limpahkan rezeki awak..amin. hehehe

love this gift so much! :)