Terbaiklah Ubat Batuk Cap Ibu dan Anak



Kalaulah Zie tahu ubat batuk cap Ibu dan Anak ni sangatttt mujarab utk batuk kering (hehe...bagi zie lah ek uols)... awal² lagi dah zie telan benda alah ni taw. Nih... batuk dah hampir 2 minggu. Baru gedik² nak makan ubat. Hahaha...

...Zie memang uols, selagi tak serious sakit dan selagi boleh tahan, zie tak akan sekali² ambil ubat. Tak suka sebenarnya makan ubat..hehe.

Well, baru je 3x makan ubat ni (di campur dlm air. takkan makan dia gitu² je... geli weh! rasa telan hingus je gamaknya...hahaha), surut dah batuk aku kooooo. Dari batuk kering dan jadi batuk berkahak. dan semakin kurang dah batuk.

...Yippieee, dah nak sembuh ler tu. hehe. So moralnya, jgn malas makan ubat! Hehe





3 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee mak cepat sembuh makan ubat.

~♥dieyba_baby♥~ said...

sama la sis, klw diba x truk diba msti xkan makan ubat.. nak jmpe doc ape tah lagi.. sampai kan suami bsing.. hihi

Myra Anne said...

kite suka makan gitu saja. kadang over sampai nak 2-3 sudu sebab bila telan rasa sejuk je tekak. hehehe

http://myraanneba.blogspot.com/