Buku Panduan Perakaunan Untuk GST di Malaysia




Huhu...skrg kena rajin balik baca buku. Terpaksa gigih asah otak and ingatan supaya takde lah nanti salah key-in Tax Code utk GSt masa buat account entries nanti. Huhu. Kena tahu mana satu tax code yg betul utk setiap expenses.... kalau tak, akan kena penalty bila submit GST form nanti.

...uwaaaaa!!! Takpe, takpe.... look at the bright side, i gain knowledge. Hehehe. Chaiyok, Hazizah!






7 comments:

Nadia Rajami said...

Kmk teringin nak belaja akaun.. ssh ka sis?..hehe

ieyka dinda said...

saya rasa nak suggest client2 pun kene beli buku nie.. haha sebab client asek tanya what tax code they need to use in our accounting software..

pitam gini semua client call tanya haha

Rai OurKizuna said...

bertabah lah.. good luck ye zie..

Ms Aimi said...

GST oh GST.. memang mencabar bila study dalam bekerja. Tingkatkan usaha Zie :)

EvA said...

Sine blh bli buku ya oh??tq

EvA said...
This comment has been removed by the author.
peace289 said...

blaja sendiri je ye? mmg tough..