Burger King di Kuching Sudah... Yippieee!!!


Akhirnyaaaaa...setelah sekian lama menanti,  finally Burger King is now open, yippieee!!! 1st cawangan Burger King di Kuching ^_^ Haaaa gitu lah. Takde lah asyik² semenanjung je makan sedap²... hehe. Zie pernah makan sekali Burger King ni.

...masa abg zie, Minie dan wife dia, Chu ke KL tahun 2013 kalau tak silap. Zie suruh Minie tolong tapaw. Memang sedap seyyy. hehe. Tak sbr nak mamam lagi :P Tunggu husband balik dari OPS baru gi burger king sama² ^_^


P/S:
Hopefully lepas ni IKEA akan
dibuka di Kuching gak. Dapat
shopping benda alah comel² :P






3 comments:

bb_nona said...

WOWWWWW...HAHA..SLMT MKAN2 BURGERRRRR KINGGGG......mesti rmai glerrr~

Mona Lea said...

kamek nang suka burger king lagik dari mcd.nyaman lagik bah

-ilyannur- said...

kk suda lama ada burger king. tp x semeriah kfc or mcd la mungkin sbb harga burger dia pun mahal sikit compare kfc n mcd