Hadiah dari Blogger Yayansmum


Minggu lepas Zie dan Mikail dapat hadiah dari blogger Yayansmum a.k.a Kak Ayu. Kekok plak panggil dia Kak Ayu sebab mcm sebaya dgn Zie je taw. Tapi hakikatnya... awet muda nah. Tua banyak tahun dari Zie taw. Seriously... solute!

...apa rahsia dia ek sis. Hehehe. 




Tadaaaaa... inilah yg weols dpt :) Suka lah zie tgk sticker tu taw. Comel je.



Hot Wheels ni semestinya utk Mikail. Takkan utk emaknya plak kan. Hehe




Wahh...baiknya hati Kak ayu bagi zie and Mikail product shaklee ni. Terima kasih sgt2 Kak Ayu :) Memandangkan cream ni boleh utk rawat eczema (memandangkan Mikail kena eczema), bolehlah Zie try...

...sebab byk dh product utk rawat eczema zie cuba. Semua tak berkesan sebab kulit mikail ni sgt sgt terlampau sensitif. Mudahan sesuai cream ni utk Mikail. Amin... 





Dan yg ni, semestinya utk Zie. Lupa lak tanya Kak Ayu, handmade ea kak? Hehe. Comel lah...suka sgt yg reben tu taw. Akan jadi fav brooch ni nanti. Hehehe. Apa-apa pun, tq kak Ayu. Semoga semakin murah rezeki akak sekeluarga...

....Oh ye, kak Ayu seller berdaftar Shaklee taw. Siapa nak order Shaklee dari di, boleh lah terjah blog dia ea --> Yayansmum






2 comments:

Ayu Jafri said...

Tqvm zie... mudah mudahan sesuai la cream ni ngan dia.. kesian ngan budak2 yg kena eczema ni.aryan dulu pun kena gak... tp alhamdulillah dia kena mild eczema je.

eliz land said...

Salam zie nak tumpang tanya zie ade buat review produk x...kalau saya bg produk untuk zie try and klu ok nak minta review...boleh ke...