Kemaruk Dengan Disney Cars Games


Hehehe... layan seyyy games ni uols. Bagi Zie kalah Candy Crush games. Yg ni lagi mencabar...hehe. Awalnya download games Disney Cars ni utk Mikail. Alih² diri sendiri yg kemaruk. Terus download di handphone sendiri...hihi




Hihi...since zie ni takde masa sgt nak layan games, harus koooo Level still sikit je. Baru je Level 7...hihi. Busy maaa. Tp still gak dpt curi² masa utk buka (utk kumpul duit :P). Bahagian ni kau bina bangunan di Radiator Spring town ^_^




Bahagian ni plak, kau kumpul XP (in the event utk Level up dgn lebih cepat) dengan berlumba. Ada task sebenarnya tapi zie lebih suka kemudian² baru selesaikan task. Lebih suka kumpul XP point byk² so that kereta semakin laju dan byk benda alah akan unlocked ^_^

...well, pengemar games (di mobile la ea)... boleh lah uols download games ni di mobile atau di gadget masing². Sumpah... enjoy dow. Hehehe






3 comments:

Mona Lea said...

mak lagik kemaruk zie oo

Syafik Kamaluddin said...

macam best je, nk download tapi game da full memory. haha

nik ros said...

rajin zie layan games. nik tak minat sgt games2 ni..hihi