Kemaruk Layan The Vampire Diaries


Hehehe... bila drama The Walking Dead zie dah habis marathon tengok dari Season 1 - Season 5. Apa lagi, terus suruh kawan Zie tolong download The Vampire Diaries dari Season 1 sampai Season 6. Masa utk layan drama The Vampire Diaries plak...hehe

...sgtttt best kooo citer ni. Bila tgk drama ni, fikiran asyik ke arah filem Twilight je. Hahaha. Without the wolves of course...hihi. Zie memang suka tgk citer yg genre dia ke arah zombie or vampire bagai. Tripple thumbs up utk The Vampire Diaries.

Pssttt...dgr khabar, Elena Gilbert berlakon sampai Season 6 je. Alaaa.... tak best lah kalau ginie. Huhu.









5 comments:

azizah green line said...

jijah suka twilight lagi sampai habis..mmg layan je..best!

yang ni xtengok lagi..

Nadia Rajami said...

cta tok nang best, kak zie. :).ng maraton ngga mula2 dlok.nektok donlod drik jk mun da ep baru... cdeh elena dh xda gk klak.. huhu.. #stelena forever..

Zie Madini said...

AZIZAH
-- sama lah sis. zie pun suka twilight gak. hehe

NADIA
-- yalah tek. Season 7 kelak Elena dah sikda gik. Sik best. Apa gara² in real life nya dgn Ian (damon salvatore) dah putus.

wanna said...

kak walking dead bukan ke baru season 5?,

saya pon peminat tegar walking dead. best!

Zie Madini said...

WANNA
--- eh, aah, tertulis season 6 ler plak. hahaha. up to season 5 je TWD tu. hikss :D

Hi five dik, sama kita giler TWD...hihih