Ketagih Melayan Maraton Drama Berseri


GaraÆ ketagih melayan drama berseri, rajin je koooo zie download mana² drama berseri yg best. Err.... ok ok, bukan zie yg rajin download. Tp kawan zie yg jadi mangsa download utk zie. Zie jadi boss je bagi dia senarai drama yg zie nak dia download...miahahaha.

....bully kawan seyyy aku ni. Hikss. Nanti hujung bulan lanja mamam ek...hehe



The Original ni adalah spin-off drama dari The Vampire Diaries. Kira ianya mengisahkan dgn lebih terperinci tentang The Originals vampire. Alaaa...yg 5 beradik tue. Siapa yg layan The Vampire Diaries kompom tahu tentang The Originals nih. Hehe.

Pssttt... teruja nak tgk Elijah Mikaelson...lalala :D



Yg ni plak, Kak Midah yg suggested utk download. Best drama ni katanya. Bila Zie tgk trailer, aah... memang best pun. So letak dalam senarai utk di download nanti. Hahaha


Ehemmmm....2 drama tu adalah drama yg akan Zie suruh kawan Zie tolong download. Habis je drama The Vampire Diaries dia download... menyusul selepas tu, drama The Original. Sebab so far hanya ada 2 seasons je. 

...lepas tu baru drama Beauty and the Beast. Hehe. Kan dah cakap Zie kemaruk tgk drama. Bed time movie utk Zie and Mikail ni. Mikail pun layan gak...bila Zie cakap "jom.. ktk tgk cerita org" terus dia ambil bantal dia and landing baik punya kat bawah ketiak zie. Hehe.

...comel je anak zie tu ah. gerammm. hehe




4 comments:

Nadia Rajami said...

kmk cmya jwk, kak zie, sbut jk series pa, da mek ngga,hehe.. mek recommend pretty little liars, greys anatomy, 90210,prison break.. haha... bnyk gk eyh. gila!.. :)

Lea Montana said...

kamek dah sik pian nak layan cerita bersiri tok zie. yg dilayan running man jak. hahaha

Puteri Beribiru said...

amboihh Kak Zie, addicted yerr..
hehe naseb baik ada kawan tolong downloadkan,,kite pun kalau nak download sendiri tak reti,,hehe nak suruh member downloadkan like a boss la camni!!hehe

peace289 said...

eh best ke series The Originals ni? kalau best nak download la.. teman pon kaki layan series gak..hehe

BTW.. jom join contest senang gile ni..hihi
http://peace289.blogspot.com/2015/04/contest-teka-apakah-dalam-genggaman.html