Salah Hantar Baju Ler Pulak :(



Minggu lepas shopping lagi di online store sendiri (Ceaa... kata nak bersara beronline shopping. alih²...). zie beli 2 pasang baju. dua² jenis dress. Zie memang suka jadikan dress baju. Sebab panjang ke bawah... hehe. Punyalah teruja nak tgk camne.

...1st sekali zie buka baju checker tu. Sangat puas hati dgn kualiti kain :) But bila buka plastik yg baju hitam tu, terus mulut sebut ---> "Ek eh... dorg salah bagi ke. Bukan baju di ordered ni".






Ni lah baju yg salah supplier hantar tu. Nasib kena kat diri sendiri. Kalau kena kat customer, tak pasal² kena jadikan yg salah hantar tu as ready stock. Huhuhu. Sepanjang 2 tahun lebih Zie berniaga dan bekerjasama dgn supplier korean fashion...

...inilah pertama kali dorg salah bagi baju. Huhu. Cepat² suruh Ngiik Choo tolong pegang baju sebab nak buat aduan kat supplier. Hehehe




Baju ni lah yg zei beli sebenarnya. Hari tu sudah beli yg warna merah. Suka dgn kualiti kain, tu pasal repeat beli baju yg sama cuma berlainan warna. Beli warna hitam supaya nampak extra slim. eh! hahaha




Keesokkan hari terpaksa ke poslaju sebab nak return baju yg salah supplier hantar tu. Nasib dorg yg akan tanggung postage ^_^ Yela, salah dorg kan. Harus dorg bertanggungjawap dan tanggung :) Happy! Semoga 2nd time dorg hantar nanti tak akan salah lagi :)

...amin ^_^





2 comments:

Rai OurKizuna said...

waa.. bestnya.. cantik baju tu.. sekarang pesen korea memang meletops kan..

nik ros said...

cantik bajunya. nasib baik blh tukar kan