Sangat Comel.. Tak Boleh Kalau Tak Beli



Hehehe...kan dah kata, sekarang ni zie sgt suka kumpul benda alah benda alah yg comel lote ^_^ Hikss. Hari tu masa skodeng benda alah yg comel²... terserempak ler plak dgn benda alah ni. Dalam hati terus sebut awwwww...comelnya.




USB cable kooo ni uols. Comel kan. Tak begitu panjang wayar dia. Kira cukup² je if nak charge handphone guna powerbank :) Best part tentang benda alah ni, kau tak perlu susah payah nak gulungkan dia. Tarit je.. dia gulung dgn sendiri...

...tersusun kemas je dlm bag kecik khas utk powerbank. Hehe



Awww...phone kesayang sudah ada wayar cable yg sgt comel. Buat peminat tegar Hello Kitty...jangan jeles. Hahaha. Keji weh :P Siapa nak boleh dapatkan di sini --> Hello Kitty USB Cable (klik utk view)




6 comments:

bb_nona said...

ala,xde jual online keee.haha

Rai OurKizuna said...

kena sorok entry ni.. jgn sampai anak dara jumpa.. hahaha

Zaidalifah Hussin said...

eh comellah !
beli dekat mana tu Zie.. murah ke mahal rege dia..

Zie Madini said...

BB_NONA &ZAIDALIFAH HUSSIN
-- ada kat Online Store zie taw :) Boleh check it at here --> http://www.ziemadinistore.com/2015/04/hello-kitty-usb-cable.html ^_^


RAI
-- hehe...sorok. jgn tak sorok :P



Mona Lea said...

hahaha.kuar juak bahasa sarawak kitak. tarit....

Zie Madini said...

MONA LEA
--- Aok owh sis. Miahahahaha. Sik juak perasan masa naip entry. kahkahkah. Ni nak muang oi. bhs ibunda dikpun. hihihih

perey me :D