Terpaksa Beralah Demi Anak....




Minggu lepas, terpaksa weols sekeluarga last minit keluar beli Tab buat mikail untuk menggantikan tab dia yg sudah rosak tu. Mana tak nya, mengamuk kooo dia nak main. Asyik kacau hp zie je. Tahu je budak² kan, for sure punya akan buat hp kita terjatuh...

....kalau hp rosak, lagi parah nak repair or beli baru kan. So... nak tak nak, tak dapat lagi nak lengahkan beli tab utk dia.




Tengok tu... excited dia taw bila tgk weols ke kedai handphone and dia tgk banyak tab. Asyik kata "mama, beli tab, ma. Maok tab"... adehhh! Budak² zaman sekarang. Huhuhu. Apa yg bestnya kan... Mak Nek dia yg offer nak bayar...

...katanya kali ni dia yg belanja beli tab utk Mikail. Birthday gift in advance katanya. Meaning masa birthday mikail yg ke-3 tahun nanti, nan hado ler Mak Nek dia bagi hadiah lagi...hehe




Beli brand Lenovo lagi. Model yg sama gak macam yg pecah tu. Tak nak tukar beli yg lain memandangkan Mikail dah biasa dah dgn function dlm lenovo ni ^_^ Harap kali ni bertahan sampai setahun dan bertahun² lah ea... aminnn.

...Pssst, nasib emak hadiahkan buat Mikail. Selamat duit aku... hahaha :D




Ceaaaa...suka ler tu. Main elok² ye syg. Jgn pecahkan lagi taw. Kira birthday gift in advance tu ^_^





5 comments:

Rai OurKizuna said...

budak budak zaman sekarang advance kan.. pandai betul main gadget baru2 ni.. saya pun masih terkial2.. haha..

yoorin melacolea said...

amboii hepinyee dia dapat tab..skrg kan ada yg glass screen protector kan.. yg tu ok kot kalau jatuh.. tak sure laa untuk tab ade ke x..

MH MY said...

Huhuhu...dasyat budak zaman skrg.

ucupiza said...

budak zaman sekarang dah advance dari kita kan sis,sukanya dah dapat tab ye..

nik ros said...

amboi suka nyer dia dapat tab.