Aduhhh!!! Rambang Mata!


Warna: Emerald Green

Warna: Putih + Black


Aduhhhh.... mana satu nak pilih ni. Raya tahun ni warna tema Emerald Green ke putih ek. Dua² peplum set ni teramat sangatlah lawa. Putih... akan buatkan Zie nampat gemuk. Emerald Green tu plak... akan sembunyikan kegemukkan zie. Hahaha.


...So my 1st choice will be Emerald Green tu. Tp itu, since ujung bulan baru beli. Kalau rezeki warna emerald green size M still ada. Syukur. Kalau tak, rembat yg putih hitam tu je lah. Jangan lawa. Gems belakang citer. Hahaha





7 comments:

QUEENPINK said...

Cantik.berapa harganya? Ada warna lain tak?

echa takashimaya said...

dua dua pon cantik!
emerald green tema aishah last year.
hehe.this year dusty pink.selalunye setiap tahun beli siap je senang.tapi tahun ni dah azam nak tempah, so kena awal laa, dah hantar tempah tapi tak siap lagi.hehe. kalau tak gigih jugak carik baju onlinee.haha

Zie Madini said...

QUEENPINK
-- Baju dia RM99, skirt dia harga RM149. ada warna lain sis. Boleh tgk kat www.zalora.com.my :D

ECHA
-- haaa akak pun actually nak dusty pink gak. Lawa kan warna dusty pink. tp itu lah... akak kalau pakai warna soft, akan nampak gemuk. uwaaaaa

Puteri Beribiru said...

emerald green memang pilihan terbaik..
nampak glam gteww~
hiks

nur anis said...

putih tu lawa habisssss...

nadyana said...

Glamor la raya ni. Hehehehe

Dee Khalish said...

kan.. yaya pun berkenan.. lawa giler kot.. hahahaa